Povabilo novim prostovoljcem

V Društvu onkoloških bolnikov Slovenije že vrsto let deluje mnogo prizadevnih in srčnih prostovoljcev. Njihovo delovanje je usmerjeno v nudenje pomoči bolnikom in njihovim svojcem, sodelujejo pa tudi na stojnicah ob posameznih akcijah ozaveščanja in pri organiziranju raznovrstnih internih dogodkov.

Izjemno dragoceni so za nas, za bolnike in javnost.

Mnogi so se obrnili na nas in izrazili željo, da bi radi pridobili več znanja in izkušenj in postali prostovoljci za individualno in/ali skupinsko delo z onkološkimi bolniki. Zato bomo organizirali enodnevni uvajalni seminar, na katerem bomo kandidatom za prostovoljce predstavili delo društva in društvene programe ter podali najpomembnejše podatke o raku in psihološke vidike te bolezni.

Toplo vas vabimo na Uvajalni seminar, ki bo potekal v soboto, 20. januarja 2024, v prostorih Galerija Družina (Krekov trg 1) v Ljubljani.

Uvajalni seminar je okvir in hkrati začetek permanentnega izobraževanja in usposabljanja prostovoljcev, tako znotraj društva kot tudi širše. Zavedamo se, da sočuten in srčen prostovoljec potrebuje tudi verodostojne informacije in strokovno podporo pri opravljanju prostovoljskega dela. Novi prostovoljci so vedno dobrodošli in kadarkoli se nam lahko pridružijo.

Za dodatne informacije nas pokličite po telefonu 041 835 460, prijavite pa se lahko prek elektronske pošte dobslo@siol.net.

Hvala, ker želite svoj čas, energijo, znanje in izkušnje deliti s tistimi, ki vas  potrebujejo.

Ana Žličar, predsednica

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

 

MENU