Postanite član

V Društvu onkoloških bolnikov Slovenije že več kot 35 let izvajamo programe za pomoč bolnikom z rakom in njihovim bližnjim. Prostovoljci z lastno izkušnjo raka in strokovnjaki izvajajo samopomoč v programu Pot k okrevanju, v okviru katerega deluje ON LINE skupina in 21 skupin za samopomoč v različnih krajih. Z našimi prostovoljci se lahko pogovorite po telefonu ONKOFON – 080 23 55, in sicer vsak dan med 9.00 in 17.00 uro.  Če se želite spoznati z drugimi bolniki individualno, vas vabimo v spletno stičišče OnkoBolnikBolniku.

Članstvo v društvu je prostovoljno, za včlanitev izpolnite pristopno izjavo. Vsak član prejme člansko izkaznico, društveno glasilo Okno, ki dvakrat letno  obvešča o delu društva in programih, v katerih lahko sodelujete, po naročilu pa tudi brezplačne publikacije. Članarina znaša 10,00 eur letno.

Naši člani so vabljeni na skupščino, ki je najvišji organ društva, kjer lahko volijo in so voljeni v organe društva. Vabljeni so tudi na nekatera druga strokovna predavanja, prireditve in družabne dogodke.

Vaše osebne podatke v evidenci članstva bomo skrbno varovali v skladu s pravilnikom in z zakoni, ki urejajo varovanje osebnih podatkov.

    Status članstva

    Print Friendly, PDF & Email