ON LINE skupina za samopomoč bolnikov z rakom

VABILO

Bolnice in bolnike z rakom
vabimo na

 srečanja skupine za samopomoč − ON LINE,
ki so vsak drugi četrtek v mesecu ob 18. uri
na spletni platformi ZOOM.

 

 

Skupina za samopomoč deluje v okviru programu Pot k okrevanju − organizirana samopomoč bolnikov z rakom, ki je namenjena bolnikom, ki so na različnih stopnjah zdravljenja in rehabilitacije. Osnovno vodilo programa Pot k okrevanju je, da si bolniki medsebojno pomagajo in tako z izmenjavo izkušenj ob strokovnem vodenju lažje premagujejo stiske, ki jih prinaša življenje z boleznijo.

On line skupino vodita Jadranka Vrh Jermančič, dr. med.in Breda Brezovar Goljar, podpredsednica Društva, z osebno izkušnjo raka.

Prijave zbiramo na naslovu društva dobslo@siol.net. Sporočite nam ime in priimek ter naslov elektronske pošte, na katerega želite prejeti povezavo/link na srečanje on line skupine za samopomoč.

Za dodatna pojasnila nas lahko pokličete po telefonu Društva onkoloških bolnikov Slovenije na tel. št. 041 835 460.

 

Bolniki in bolnice se lahko pridružijo kateri koli izmed 21 skupin za samopomoč, ki se srečujejo v živo. Več o skupinah za samopomoč: https://www.onkologija.org/pot-k-okrevanju/skupine-za-samopomoc/

Individualno se lahko pogovorijo z našimi prostovoljci po telefonu 080 23 55 (ONKOFON) vsak dan med 9.00 in 17.00 uro. Z drugimi bolniki se lahko spoznajo in povežejo v spletni skupnosti OnkoBolnikBolniku.si.

 

Print Friendly, PDF & Email

 

MENU