30. let delovanja skupine za samopomoč Maribor

V soboto, 22. junija 2019 smo obeležili 30. obletnico delovanja skupine za samopomoč bolnikov z rakom Maribor. V prekrasni Kazinski dvorani Slovenskega narodnega gledališča v Mariboru je prireditev z naslovom Nova pomlad življenja obogatil pester kulturni program, in sicer Pevski zbor LA VITA Društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Maribor, Tamburaški orkester Duplek, članice skupine za samopomoč – Plesna skupina Hip hop mame in orientalski plesalki Silva in Sonja.

O razvoju onkologije v Mariboru sta spregovorila predstojnica oddalka za onkologijo v UKC Maribor, Maja Ravnik, dr. med. in prof. dr. Iztok Takač, dr. med., vodja Klinike za ginekologijo in perinatologijo.

Skupino za samopomoč bolnikov z rakom Maribor je predstavila dolgoletna strokovna vodja, klinična psihologinja  Arijana Steblovnik. Ob tej priložnosti smo se zahvalili nekdanjim prostovoljkam, posebna zahvala pa je bila izrečena sedanji koordinatorki skupine Anici Klenovšek in strokovni vodji, Arijani Steblovnik.

Print Friendly, PDF & Email

 

MENU