Izberite strokovnjaka

Pri zdravljenju vsake bolezni, ne samo raka, je zelo pomembno, da zaupate svojemu zdravniku in ga povprašate o vsem, kar vas tare ali zanima.

Če imate kakšno specifično vprašanje in odgovora nanj niste dobili ali našli v vsebinah na tej spletni strani, so vam tukaj na voljo naši strokovnjaki s področja onkologije in psihosociale.

 

prim. Marija Vegelj Pirc, dr. med.

V društvu delujem že od vsega začetka, saj sem bila pobudnica njegove ustanovitve, ker sem kot zdravnica na Onkološkem inštitutu spoznala, da bi pri reševanju številnih stisk bolnikov lahko pomagali prostovoljci. Prostovoljsko delo se je vseskozi prepletalo z mojim poklicnim poslanstvom v psihoonkologiji in mi pomeni način življenja.

 

E-naslov: marija.vegeljpirc@siol.net

Telefon: 051 690 991

Na voljo za telefonski klic: vsak ponedeljek od 11.14. ure

 


Milena Pegan Fabjan, univ. dipl. psih.

Kot psihologinja sem pri svojem dolgoletnem kliničnem delu v Zdravstvenem domu Sežana, Dispanzer za mentalno zdravje, pomagala številnim ljudem v stiski, tudi bolnikom z rakom. V društvu aktivno sodelujem že več kot 15 let, med drugim sem strokovni vodja dveh skupin za samopomoč, v Sežani in Postojni.

 

E-naslov: milenapfabjan@gmail.com

Telefon: 031 889 344

Na voljo za telefonski klic: vsak četrtek od 11.14. ure

 

 

prof. dr. Nikola Bešić, dr. med.

Po poklicu sem kirurg onkolog in sem že več kot trideset let zaposlen na Onkološkem inštitutu. Večinoma zdravim bolnike z rakom ščitnice in rakom dojke. Prepričan sem, da bolnik v stiski ne sme biti nikoli sam, pač pa je življenje lepše in lažje v družbi sorodnikov in prijateljev.

 

Telefon: 01 587 99 94

Na voljo za telefonski klic: vsak četrtek od 12.15. ure

Print Friendly, PDF & Email