Društva bolnikov in druge humanitarne organizacije

Nacionalni projekt eZdravje z učinkovito obliko elektronskih rešitev prinaša večjo varnost in kakovost izvajanja zdravstvenih storitev. eZdravje dolgoročno prinaša zmanjšanje administrativnih stroškov ter učinkovito obvladovanje zajetnih zdravstvenih in z zdravstvom povezanih podatkov ter informacij.

Več o nacionalnem projektu eZdravje

Spletni portal seniorji.info je namenjen starejši generaciji (seniorji in upokojenci) ter vsem, ki ste prepoznali njegovo pozitivno delovanje. Poslanstvo seniorji.info je posredovanje koristnih in uporabnih informacij za zadovoljno in polno življenje, spodbujanje vseživljenjskega izobraževanja in sožitja med generacijami.

Več o portalu

Spletna stran zdravniski-nasveti.net je bila ustanovljena z namenom ponuditi slovenskim uporabnikom koristne informacije o različnih bolezenskih stanjih, njihovem preprečevanju in zdravljenju. Zdravniki so pripravili približno 160 podstrani, kjer so poljudno opisane različne bolezni in druge zanimive teme, na voljo je tudi več forumov, kjer specialisti odgovarjajo na zastavljena vprašanja uporabnikov naših strani.

Več o portalu

Portal med.over.net trudi nuditi zelo izčrpne informacije o zdravju, zdravem življenju, prehrani in drugem. Na voljo so izkušeni strokovnjaki, ki vam odgovarjajo na vaša vprašanja.

Več o portalu

Zdravstvena.info je portal, ki nudi novice za paciente in zaposlene v zdravstvu.

Več o portalu

Namen Zveze društev za socialno gerontologijo Slovenije (ZDSGS) je izvajanje programov samopomoči za starejšo generacijo, razvijanje organiziranega prostovoljnega dela, pripravljanje srednje generacije na lastno starost, ustvarjanje pogojev za smiselno in kakovostno življenje starih ljudi na področju medčloveških odnosov in prizadevanje za odpravljanje predsodkov o starosti in za medgeneracijsko povezovanje ter solidarnost.
Več o ZDSGS

Print Friendly, PDF & Email